Розумні телевізори Huawei вийдуть у вересні

У свіжому інтерв’ю генеральний директор Huawei Consumer Business Group Ю Чэндун (Yu Chengdong) чітко дав зрозуміти, що, випустивши телевізори Huawei TV, компанія не збирається конкурувати з іншими виробниками побутової техніки.

Він заявив, що Huawei не буде займатися традиційним телебаченням, компанія буде пропонувати користувачам великі розумні дисплеї, можливості яких розширені завдяки системам штучного інтелекту. Він підтвердив, що вихід телевізорів Huawei, які будуть сильно відрізнятися від звичних розумних телевізорів, відбудеться вже скоро.

Згідно з останніми витоками, Huawei запустить свої телевізори у вересні, запропонувавши користувачам екрани роздільною здатністю 8K з підтримкою розширеного динамічного діапазону і нові функції штучного інтелекту.

Раніше передбачалося, що 55-дюймовий розумний телевізор Huawei вийде вже в травні, а 65-дюймова модель піде в серпні, проте через певні складнощі реліз відклали на вересень. Постачальниками панелей виступають BOE і Huaxing Optoelectronics.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я