Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 4 розчарував мільйонів покупців по всьому світу

Share

Нехай до презентації ще й кілька тижнів, але новий фітнес-трекер вже розчарував сотні мільйонів покупців по всьому світу, а сталося це після того, як відомий китайський ресурс опублікував не найбільшу приємну інформацію про браслет Xiaomi Mi Band 4. Як стало відомо, на міжнародному ринку даний браслет працювати повноцінно не зможе, причому ситуація не виправиться коли-небудь в майбутньому, але при цьому коштувати даний наручний гаджет в Європі та інших країнах буде більше, ніж в Китаї.

Повідомляється, що вбудований в Xiaomi Mi Band 4 безконтактний чіп NFC виявиться призначений для роботи виключно з платіжною системою Mi Pay, а вона здатна функціонувати виключно в Китаї. Для міжнародного ринку компанії-виробнику потрібно змінити її на Google Pay, проте розробники не збираються цього робити. У зв’язку з цим, головна особливість нового трекера не зможе працювати в Європі, США і будь-якій іншій країні, окрім китайського регіону. Це означає, що про можливість оплати покупок в магазинах і проїзду в транспорті можна забути.

Таким чином, опція NFC виявиться ексклюзивом для китайського ринку, і саме це розчарувало сотні мільйонів потенційних покупців Xiaomi Mi Band 4, які розглядали покупку цього наручного гаджета, будучи впевненими в тому, що він виявиться сумісний з платіжною системою Google Pay або якимись її аналогами, що працюють на міжнародному ринку. Зважаючи на таку інформації тепер покупка цього трекера для багатьох людей може стати марною, хоча йому, звичайно, буде ще чим приємно здивувати всіх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024