Categories: Ґаджети

Samsung Galaxy Note 10 вразив всіх покупців своєю унікальністю

Share

Якщо раніше південнокорейський бренд прагнув робити свої телефони якомога ширшими заради установки екранів підвищеної діагоналі, то тепер цей виробник електроніки дотримується іншої стратегії, при якій він навпаки підвищує висоту матриці, скорочуючи при цьому її ширину. Відомо, що новинка в особі Samsung Galaxy Note 10 отримає дисплей зі співвідношенням сторін 19: 9, причому у верхній його частині всіх користувачів чекає отвір під фронтальну камеру, яка виявиться подвійною, а третій об’єктив буде представляти із себе модуль ToF.

Сам смартфон має модельний номер SM-N976V, причому він підтримує мережу 5G. Судячи з усього, в Samsung Galaxy Note 10 компанія-виробник більше не буде обробити смартфони на такі, які здатні працювати в мережі п’ятого покоління, і такі, яким це не під силу. Роздільна здатність екрану нового флагмана становить 3040 на 1440 пікселів (3K), а сама матриця буде називатися Dynamic AMOLED. Оскільки мова йде про телефон топового рівня, користувачі можуть розраховувати на кращу передачу кольору, а також на дуже швидкий відгук.

Відомо, що дисплей Samsung Galaxy Note 10 виявиться зігнутим з чотирьох сторін, а не тільки з двох, як у всіх нинішніх телефонах південнокорейської корпорації. За рахунок цього виробник зумів домогтися підвищення діагоналі при збереженні колишніх розмірів корпусу. Як до подібного нововведення поставляться користувачі сказати поки що складно, тому що ще ніхто інший раніше не робив нічого подібного, але все змінилося. Новий флагман південнокорейської корпорації повинні представити публіці вже в середині серпня, а потім, після цього, його запустять у продаж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо два великі нововведення в iOS 18

    Компанія Apple додасть опції, пов'язані з розшифровкою голосу, майбутні оновлення своїх ОС. Про це пише…

    11.05.2024

    Oppo планує випустити серію Find X8 у 2024 році

    Компанія Oppo випустила свої топові смартфони Find X7 та Find X7 Ultra лише на початку…

    11.05.2024

    Google виправила вразливість у Chrome

    У сфері інформаційної безпеки настав важливий момент: компанія Google оголосила про усунення критичної вразливості нульового…

    11.05.2024

    В останньому оновленні Google Chat з’явилася одна важлива нова функція

    На вихідних Google Chat отримав невелике, але дуже важливе оновлення. Пошуковий гігант оголосив, що нова…

    11.05.2024

    Штучний інтелект освоїв мистецтво обману

    Дослідники б'ють на сполох: штучний інтелект (ШІ) навчився обманювати людей. Розроблені за допомогою системи приходять…

    11.05.2024

    Названо прості кроки які допоможуть вам швидко дізнатися про стан акумулятора на вашому iPhone

    Ви помітили, що заряду акумулятора вашого iPhone не вистачає надовго? Це може статися, якщо ваш…

    11.05.2024