Categories: Ґаджети

Xiaomi випустила флагман Redmi з топовим процесором на Android 10.0 Q

Share

11 травня стало відомо про те, що даний виробник електроніки вирішив випустити на ринок флагман Redmi з топовим процесором Snapdragon 855, а всі його власники прямо з самого першого дня початку продажів зможуть встановити на нього операційну систему Android 10.0 Q. Дана платформа зараз знаходиться в стані тестування, тоді як випустити її фінальну збірку Google збирається тільки в середині серпня. Для того, щоб зробити свій новий флагман більш привабливим, компанія Xiaomi вирішила запропонувати всім покупцям Redmi можливість в числі перших встановити операційну систему Android 10.0 Q, але, звичайно, без прошивки MIUI. За рахунок цього всі, хто куплять собі новий флагман, зможуть прямо з першого дня встановити на нього найсучасніше і нове ПЗ з усіх, які тільки існує на ринку.

Швидше за все, новинка буде називатися Xiaomi Redmi K20 Pro, а її презентація відбудеться вже наступного тижня. Мобільний пристрій оснащений восьмиядерний процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, а доповнена така зв’язка 8 ГБ оперативної пам’яті і графічним прискорювачем Adreno 640. Подібне технічне оснащення дозволить смартфону виконувати абсолютно будь-які завдання, аж до запуску найвимогливіших відеоігор. Крім того, новинка зможе похвалитися чіпом NFC, який вдасться використовувати для використання платіжної системи Google Pay.

Крім того, новий флагман бренду виявиться найдешевшим на ринку серед всіх телефонів на базі чіпа Snapdragon 855. Фронтальна камера виявиться висувною, а висуватися вона буде з верхнього торця. На тильній частині корпусу користувачів чекає потрійна основна камера, а сам корпус виявиться виконаний із загартованого скла Corning Gorilla Glass, але якого саме покоління – невідомо. Всі секрети Redmi K20 Pro виявляться розкриті під час прийдешньої презентації, на якій Xiaomi також розповість про те, як встановити на нього операційну систему Android 10.0 Q.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024