Lenovo Ego: вбивця Xiaomi Mi Band 4 за 800 грн

Компанія Lenovo анонсувала недорогі смарт-годинники Ego з дизайном, як у Casio G-Shock. Годинники виглядають круто, але їх начинка порадує абсолютно всіх користувачів.

Новинка отримала 1.6-дюймовий монохромний дисплей, а також полікарбонатний (пластиковий) корпус з шириною 42 мм і захистом від води до 50 метрів. Такий захист може гарантувати живучість пристрою навіть в екстремальних умовах.

З годинниками можна плавати і відстежувати водну активність. Їх ще оснастили датчиком серцебиття і акумулятором, якого вистачить до 20 днів роботи в звичайному режимі і 7 днів в режимі Heart-Rate Tracking. Вони здатні допомогти аналізувати тренування та заняття спортом для любителів активного відпочинку.

Із смарт-функцій Lenovo Ego є можливість віддаленого управління камерою, а також оповіщення про вхідні дзвінки й повідомлення. Годинник можна підключити до iOS і Android-пристроїв.

Lenovo Ego вже надійшли в продаж в Індії з цінником в 29 доларів США. З’являться вони на глобальному ринку – невідомо. Ціна точно підкорить публіку, і створить справжню конкуренцію Xiaomi Mi Band 4, вихід яких запланований на червень 2019 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.