Мільйони людей у розпачі: Xiaomi Mi Band позбувся головної переваги

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band позбувся головної переваги. Протягом останніх шести місяців на ринку був дуже не простий розклад.

Хочеш примітивний фітнес-трекер з чорно-білим екраном, потворними оповіщенням, рандомних пульсомірів і без розумного будильника – платиш 730 гривунь і отримуєш Xiaomi Mi Band 3.

Хочеш кайфовий трекер з кольоровим дисплеєм, нормальними повідомленнями, купою спортивних режимів і розумним моніторингом сну – дістаєш з гаманця 950 гривень і отримуєш Honor Band 4. Цей браслет поступається Мі бенд тільки за двома параметрами: трохи менше тримає (близько 10 днів) і не володіє таким шаленим кількістю кастомних ремінців, як конкурент від Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але по основних завдань Band 4 легко виносить Mi Band 3 без шансів – це елементарно браслет іншого рівня. Правда, він не такий популярний – видимо, для більшості економія 300 гривень настільки критична, що люди повально воліють девайс від Xiaomi.

Але тепер ціни зрівнялися – обидва браслета продаються на Алі за 730 гривень. Отже, причин купувати Mi Band не залишилося. Так що переходите по ссилочку і швидше замовляйте Honor Band 4.

Втім, є ще один варіант. Huawei Band 3 Pro – той же Band 4, але з підтримкою GPS, яка дозволить точно визначати маршрут і кілометраж навіть без смартфона в кишені. За Band 3 Pro на промі просять від 1500 гривень – нормальний прайс для цієї моделі. Якщо потрібен браслет з GPS, цей гаджет – один з кращих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.