Categories: Ґаджети

Потужність Sony PlayStation 5 вразила всіх користувачів

Share

Попит на ігрові приставки по всьому світу стрімко зростає, а відбувається це в результаті величезної кількості різних факторів, головним серед яких звичайно ж є геймери, яких з кожним роком стає все більше і більше. 4 травня 2019 року, стало відомо про те, яку обчислювальну потужність користувачам зможе запропонувати приставка Sony PlayStation 5, яка вийде на ринок вже в наступному році, тобто досить скоро. Інформація про це надійшла від надійного джерела, який славиться точними витоками відомостей про ігрових консолях.

Так, як стало відомо, спеціально для консолі Sony PlayStation 5 японська корпорація ще кілька років тому замовила в американської компанії AMD топове технічне оснащення, що складається з потужного процесора і, крім того, відеокарти. Вдалося з’ясувати, що нова ігрова приставка, яка буде представлена ​​і запущена в продаж вже в наступному році, зможе похвалитися передовим технічним оснащенням, а воно включає в себе восьмиядерний процесор і графічну карту, одну з найпотужніших в світі. Така зв’язка забезпечує продуктивність на рівні 14 терафлопс.

Дане значення є просто величезним у всіх відносинах, а причин у цього вкрай багато. Зробити ігрову приставку PS5 настільки потужною виробникові довелося заради того, щоб у неї був заділ на майбутнє. Достовірно відомо, що прямо з моменту початку продажів консоль нового покоління виявиться сумісна з дозволом 8K HDR, а це гарантовано порадує всіх користувачів, тим більше що новинка отримає підтримку трасування кращої і динамічного освітлення. Для порівняння, звичайна PS4 підтримує картинку тільки в Full HD (2K), а її потужність становить жалюгідні за сьогоднішніми мірками 1,8 терафлопса.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ось і виходить, що продуктивність новенької Sony PlayStation 5 повалила всіх у шок, а сталося це через те, що виробник дійсно постарався заради того, щоб зробити з PS5 неймовірно потужний і продуктивне електронний пристрій, який стане найпотужнішим у своєму класі. Не можна не помітити, що в даний час найпотужнішою консоллю на ринку є Xbox One X, яка має потужність на рівні 6 терафлопс, а ось сервіс Google Stadia здатний забезпечити графічну потужність на позначці в 11 терафлопс, що дозволить кожному його користувачеві запускати ігри в 4K при частоті 60 кадрів в секунду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024

    Новий iPhone 16 Pro Max претендує на звання найбільшого в історії

    Екран iPhone 16 Pro Max збільшиться у розмірах з 6,7 до 6,9 дюйма порівняно з…

    17.05.2024

    Google створив штучний інтелект для виявлення шахрайств під час дзвінків

    Подання Google на нещодавній конференції Google I/O функції, заснованої на штучному інтелекті і спрямованої на…

    17.05.2024

    Штучний інтелект тепер може розпізнати сарказм під час спілкування з людиною

    Фахівці Лабораторії мовних технологій Гронінгенського університету заявили про створення мультимодального алгоритму, що дає змогу покращити…

    17.05.2024

    Відомо з якого матеріалу буде корпус Samsung Galaxy S25 Ultra

    Згідно з останніми чутками, Samsung Galaxy S25 Ultra матиме титановий корпус, аналогічний до Galaxy S24…

    17.05.2024