Xiaomi Mi Band 4 розчарував покупців по всьому світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Достовірно відомо, що вже в червні нинішнього року відбудеться офіційна презентація спортивного браслета Xiaomi Mi Band 4, а пройде вона в Китаї, тобто на домашньому ринку виробника. Новинка отримає масу відмінностей від моделі попереднього покоління, яке вийшло на ринок в минулому 2018 році. Втім, навіть не дивлячись на анонс через 1 – 1,5 місяця, вже зараз можна зробити деякі висновки про те, що вдає із себе трекер нового покоління. На жаль, він розчарував мільйони людей.

Експерти по «залізу» уважно вивчили фотографії Xiaomi Mi Band 4, які були отримані від тайванського регулятора електроніки NCC. Як виявилося, новинка не має модуля ЕКГ, але зате вона отримала просунутий пульсометр, який зможе вимірювати частоту серцевого ритму більш швидко і точно, що не менш важливо. Через відсутність можливості робити ЕКГ всі користувачі абсолютно точно будуть розчаровані, адже раніше все вказувало на те, що новий спортивний браслет китайської корпорації отримає таку особливість.

Крім того, користувачі були розчаровані тим, що новий фітнес-трекер отримає незручне зарядний пристрій. Очікувалося, що для зарядки Xiaomi Mi Band 4 не доведеться кожного разу отримувати його з ремінця, що іноді може бути вкрай незручно, але нічого такого не сталося. Щоб заряджати цей наручний гаджет доведеться витягувати його з ремінця, а потім вставляти в спеціальну док-станцію, яка живиться енергією від USB (1A). Таким чином, на жаль, процес підзарядки не став простіше. Такі від попередніх поколінь не підійдуть.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сукупність двох даних особливостей дуже сильно засмутила всіх тих, хто планував купити собі Xiaomi Mi Band 4. Тепер багато хто думає про те, щоб придбати собі Huawei Band 4, або ж Samsung Galaxy Fit. Два даних трекера краще продукту Xiaomi практично у всьому, крім хіба що ціни. Не можна не помітити, що відомство NCC є державним, тому всі дані, отримані звідти, абсолютно точно є достовірними і точними. Таким чином, до Огроменное жаль, новий спортивний браслет китайського бренду виявиться далеко не таким крутим, яким його всі хотіли б бачити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.