Microsoft випустила нову ОС, яка набагато краща Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На офіційному сайті в розділі технічних документів з’явилася інформація про операційну систему Lite OS, яку Microsoft збирається анонсувати вже через кілька днів в рамках конференції для розробників Build 2019. Відомо, що нова платформа виявиться набагато простіша, ніж Windows 10. Це буде стосуватися не тільки числа доступних налаштувань і можливостей, але ще і інтерфейсу. За рахунок того, що нове програмне забезпечення виявиться простіше у використанні, воно повинно припасти до смаку всім користувачам.

Сама американська корпорація поки що приховує від громадськості будь-які подробиці про свою нову операційну систему, однак вона вже випустила її для обмеженого кола своїх партнерів, які отримали доступ до Lite OS раніше, ніж весь світ. Потрібно це для того, щоб досвідчені співробітники могли протестувати нову операційну систему на ділі і розповісти про те, що в ній можна поліпшити, хоча змінити багато чого до релізу фінальної стабільної збірки вже не вийде, нехай вона і вийде в другій половині 2019 року.

Якщо в Windows 10 настройки розділені на два окремих додатки, в яких дуже легко заплутатися, то у випадку з новенькою Lite OS все виявиться набагато краще. Відомо, що дане програмне забезпечення отримає єдину програму для налаштувань, а ще воно виявиться вкрай простим у використанні, тому що з нової операційної системи компанія Microsoft прибрала всі опції, які практично зовсім не використовуються, а таких була більшість. Перші тестові збірки нової ОС повинні вийти вже незабаром після презентації, тоді як остаточне складання, найімовірніше, вийде у світ лише в кінці осені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.