Справжні фотографії Xiaomi Mi Band 4 вразили всіх користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На викладених у вільний доступ фотографіях добре можна розглянути справжній Xiaomi Mi Band 4. Відзначається, що це ще не фінальний зразок, тому до моменту виходу на ринок трекер може отримати трохи інший дизайн, але ніяких значних зміни вже не буде. Як і повідомлялося раніше, браслет має кольоровий OLED-дисплей, а захищений він за допомогою повноцінного загартованого скла. Під сенсорну клавішу робити виїмку не стали – тепер вся поверхня дисплея є плоскою, і це величезний плюс.

Підзарядка Xiaomi Mi Band 4 здійснюється через спеціальне магнітний зарядний пристрій, однак браслет і раніше доведеться не тільки знімати з руки для підзарядки, але ще і витягувати з ремінця. Заради збереження захисту від води за стандартом IP68 компанія-виробник не стала відмовлятися в цьому трекері від звичного всім каплевидного корпусу, завдяки якому з браслетом можна занурюватися під воду на глибину до 50 метрів. За підключення до смартфону в трекері відповідає чіп Bluetooth 5.0 LE.

За рахунок використання підключення по Bluetooth 5.0 Low Energy максимальний радіус роботи зможе досягати не 10 метрів, як раніше, а цілих 50 метрів. Також користувачів в Xiaomi Mi Band 4 чекає поліпшений в усіх відношеннях датчик серцевого ритму, а ще новинка має чіп NFC, що дозволяє оплачувати покупки та проїзд в громадському транспорті. Офіційний анонс майбутньої новинки очікується в рамках спеціального заходу, який виробник має намір провести в Китаї в середині червня цього року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.