Фотографії Xiaomi Mi Band 4 підірвали інтернет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка отримає кольоровий екран, підтримку магнітної зарядки, а також, крім того, масу інших особливостей. Для підключення до смартфонів буде використовуватися технологія Bluetooth 5.0, що забезпечує можливість обмінюватися даними на відстані до 50 метрів. Відомо, що Xiaomi Mi Band 4 отримає і деякі інші особливості, в тому числі такі, що стосуються зовнішнього вигляду. 28 квітня 2019 року, в мережу виклали знімки майбутньої новинки, які буквально підірвали інтернет.

Як стало відомо від джерела в китайській соцмережі, яке раніше вже повідомляло вірні інсайдерські дані про продукцію компанії Xiaomi, новий спортивний браслет бренду виявиться на 95% схожий на випущений в минулому році трекер Hey +, створений виключно для китайського ринку. Повідомляється, що Mi Band 4 буде відрізнятися від нього лише тим, що отримає трохи інші датчики і сенсорні на тильній частині, а також використовуваним захисним склом, замість пластика.

Таким чином, Xiaomi Hey + є чимось на зразок нового спортивного браслета бренду, але новинка отримає набагато більш привабливі можливості, та й купити її покупці зможуть не тільки в Китаї, як це зазвичай буває, а й в інших регіонах світу, так як виробник абсолютно точно створить і запустить в продаж її більш просунуту версію. Очікується, що анонс Xiaomi Mi Band 4 трапиться вже через кілька тижнів, а якщо бути більш точним, то в другій половині червня цього року, тоді як потім, через якийсь час, трекер надійде на прилавки магазинів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.