Xiaomi Mi Band 4 вийде в двох модифікаціях: повний список відмінностей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб стежити за своєю фізичною активністю потрібно купити спортивний браслет, а таких на ринку в даний час неймовірно багато. Проте, вже незабаром, тобто в цьому році, вийде довгоочікувана новинка, а виявиться такою фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 4. Йому приписують передове технічне оснащення і масу інших особливостей, які гарантовано порадують всіх покупців. Як виявилося, придбати собі цей наручний гаджет можна буде в двох модифікаціях, які мають ряд значних відмінностей.

Відомо, що новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 оснащена 1-дюймовим OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, причому сам дисплей є кольоровим. Для підзарядки трекера є магнітна зарядка, тобто більше не доведеться витягувати капсулу з ремінця і вставляти її в спеціальний адаптер. Буде потрібно просто зняти фітнес-браслет з руки, після чого піднести до його тильній частині магнітне зарядний пристрій, який звичайно ж увійде в комплект поставки, тобто платити за нього гроші додатково не доведеться.

Згідно з даними з офіційного джерела, спортивний браслет нового покоління в обох модифікаціях працює на базі технології Bluetooth 5.0, а вона забезпечує можливість обміну даними на відстані до 50 метрів (на відкритій місцевості). Крім того, в Xiaomi Mi Band 4 виявиться вбудований барометричний альтиметр для вимірювання набраної висоти, а все технічне оснащення виявиться новітнім в галузі, що зробить з новинки вкрай високоточний пристрій, здатне з високим ступенем точності вважати кількість кроків і пройдену відстань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як вдалося з’ясувати, звичайна модель Xiaomi Mi Band 4 не отримає інших особливостей, а ось в просунутій вони абсолютно точно будуть. Повідомляється що в Pro-модель, хоча вона може отримати якесь інше назву, виявиться інтегрований чіп NFC для оплати покупок в магазинах і закладах, а також, крім того, для оплати проїзду в громадському транспорті. Крім того, всі покупці просунутої моделі вправі розраховувати на функцію ЕКГ, яка дозволяє стежити за правильністю роботи серця. Втім, можливо, що дві ці функції будуть працювати тільки в Китаї, а в такому випадку купувати таку модель на міжнародному ринку не буде зовсім ніякого сенсу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.