Планшети Apple iPad перейдуть на модеми 5G тільки в 2021 році

Всі чутки та витоки говорять нам, що перші смартфони Apple з модемом 5G вийдуть наступного року. Враховуючи укладений мир з Qualcomm, навряд чи в цьому доводиться сумніватися.

Але як будуть справи з іншими мобільними пристроями Купертинського гіганта? Якщо вірити все тому ж аналітику Мін-Чи Куо (Ming-Chi Kuo), перші планшети iPad з 5G вийдуть в 2021 році. Це будуть нові моделі лінійки iPad Pro.

Але і iPad Pro 2020 модельного року будуть досить цікавими. При практично повній відсутності зовнішніх змін вони будуть приховувати важливе нововведення усередині. Куо стверджує, що в наступному році Apple переведе свої планшети на новий тип друкованих плат — LCP Soft Board. Мова про друковані плати на основі рідкокристалічного полімеру (Liquid Crystal Polimer; LCP).

Такі друковані плати будуть більш гнучкими, що дозволить обходити обмеження, властиві звичайним друкованим платам. Поки неясно, в якому форматі дана технологія знайде застосування в планшетах Apple, але є версія, що такий матеріал в тому числі буде використовуватися для підключення антени до системної платі, що дозволить знизити втрати і поліпшити якість з’єднання з мережею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.