50-дюймовий моноблок Microsoft Surface Hub 2S надходить у продаж за ціною 9000 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпоративний моноблок Surface Hub 2 компанія Microsoft представила в травні минулого року. Як і свого часу з першою моделлю, анонс був поверхневим.

У вересні Microsoft, все ще не почавши продавати цей пристрій, перейменувала його в Surface Hub 2S, заодно змінивши частину характеристик.

І ось лише тепер, через майже рік після анонсу, пристрій надходить у продаж. Для початку пройдемося по технічно характеристикам, так як раніше велика частина з них не була відома.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Отже, пристрій габаритами 741 х 1097 х 76 мм і масою 28 кг оснащений дисплеєм IPS діагоналлю 50,5 дюйма роздільною здатністю 3840х2560 пікселів. Серцем апарату служить неназваний чотирьохядерний процесор Intel Core i5 восьмого покоління. Також тут є 8 ГБ оперативної пам’яті і SSD об’ємом 128 ГБ.

Моноблок оснащений набором портів, що включає USB, Mini-DisplayPort, RJ45, HDMI, USB-C (x4). Крім того, новинка отримала стереодинаміки, масив з восьми мікрофонів, камеру, комплектний стилус, акселерометр з гіроскопом і набір бездротових інтерфейсів. За все це Microsoft просить 9000 доларів (241 700 грн.).

Нагадаємо, пристрій підтримує можливість розширення функціональності за допомогою модулів. Зокрема, в наступному році в продаж надійде якийсь апаратний блок, який дозволить поліпшити модель до Surface Hub 2X, після чого моноблок буде підтримувати можливість “склейки” декількох пристроїв в один.

Також компанія випустить в майбутньому 85-дюймову версію, але подробиць про неї поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.