Categories: Ґаджети

Google Play вразив всіх новою можливістю

Share

Ніхто й подумати не міг, що американська корпорація запровадить таке нововведення в своє програмне забезпечення. Справа в тому, що тепер при оновленні додатків в Google Play апдейти будуть встановлювати на різні програми та ігри не в порядку черги, як це відбувається ось уже як більше 10 років, а в режимі синхронного завантаження. Простіше кажучи, відразу кілька додатків зможуть одночасно оновлюватися. За рахунок цього апдейти будуть завантажуватися і встановлюватися швидше, що дозволить скоротити час на виконання даної процедури.

За даними від ряду користувачів, які вже отримали доступ до нововведення, за рахунок нового здатна завантаження та встановлення оновлень швидкість підвищилася більш ніж в п’ять разів, тому що тепер відразу кілька програм можуть оновлюватися одночасно. Здебільшого швидкість завантаження апдейтів залежить від швидкості інтернет-каналу, тобто чим вона вища, тим швидше встановляться оновлення, проте велику роль також відіграє процесор смартфона на Android. Чим він потужніший, тим менше доведеться чекати.

Чому раніше в Google Play не було підтримки мультизавантаження оновлень – невідомо, але дуже навіть добре, що розробники нарешті вирішили її додати в своє фірмове програмне забезпечення. Доступ до нововведення вже отримав обмежене коло користувачів, а в найближчі кілька тижнів вона стане доступна для використання всім власникам смартфонів на базі операційної системи Android. Само собою, що використовувати подібне нововведення зможуть також власники планшетів і будь-яких інших пристроїв, в яких є підтримка магазину програмного забезпечення від «пошукового гіганта».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Представлений смартфон Sony Xperia 1 VI з основною камерою 48 Мп

    У середу компанія Sony провела віртуальний захід, на якому анонсувала нові смартфони лінійки Xperia. Чільне…

    16.05.2024

    Samsung знову надсміхається над Apple у новій рекламі

    Samsung зробив це знову. Компанія, яка вважає Apple своїм конкурентом і основним клієнтом, має історію…

    16.05.2024

    Google Pixel 8a з першим оновленням отримує генератор шпалер на основі ШІ

    Світ смартфонів не стоїть на місці, і компанії постійно шукають нові способи здивувати та порадувати…

    16.05.2024

    Названо смартфони Nokia які отримають Android 15

    Nokia - один з небагатьох брендів, які пропонують на своїх смартфонах версію Android, близьку до…

    16.05.2024

    Виявлено перший троян для iPhone: ступінь його ризику досі невідома

    Торік, у жовтні 2023 року, на Android з’явився новий троян “Golddigger”, який використовує служби доступності.…

    16.05.2024

    Bitcoin під загрозою глобального контролю з боку регулюючих органів

    Метт Коралло, один із провідних розробників Bitcoin, попереджає про майбутнє глобальне регулювання провідної блокчейн-мережі. На…

    16.05.2024