Комп’ютери можуть перестати працювати: Microsoft попередили про проблеми в новленні Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Квітневе оновлення може заморозити ваш комп’ютер в процесі роботи або при завантаженні. Фахівці компанії обіцяють виправити ситуацію з 1 травня.

У Microsoft сталася чергова неприємність. Компанія випустила оновлення для Windows 10, через яке більшість комп’ютерів можуть перестати працювати. Новий update KB4493509, випущений 9 квітня цього року, повинен був вирішити проблему попереднього оновлення системи, яке призвело до зависання багатьох ПК по всьому світу. Однак замість ліків шанувальники Windows 10 знову отримали баг.

У заяві Microsoft йдеться про проблеми в черговому оновленні операційної системи. Фахівці попередили, що «десятка» може заморозити комп’ютери в момент старту або при роботі. Помилку піддаються ПК, на яких встановлено антивірус ArcaBit. Хоча користувачі говорять, що «ламається» Windows 10 і з іншими антивірусними програмами. У Microsoft попередили, що з травня цього року буде введена можливість відмови від оновлень. Це дасть можливість запобігти поширенню помилки. Фахівці попередили, що в квітні власникам Windows 10 потрібно бути обережніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.