«Цифрова» консоль Microsoft Xbox One S All-Digital представлена офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні потік чуток про нову версію консолі Microsoft Xbox One S припинився – Xbox One s All-Digital представлена офіційно. Офіційна вартість новинки становить $250 (6 700 грн.) – на $50 дешевше звичайного варіанту Xbox One S.

Покупці Xbox One S All-Digital отримують три гри в комплекті: Minecraft, Sea of Thieves і Forza Horizon 3. Крім того, користувачам запропонована місячна підписка на ігри Xbox Game Pass Ultimate, яка включає Xbox Game Pass і Xbox Live Gold: за $15 в місяць (400 грн.) відкривається доступ до 100 мультиплеерным ігор.

Так як оптичного приводу немає, то покупка ігор на оптичних носіях для All-Digital – зовсім не варіант: доведеться цілком і повністю покладатися на фірмовий магазин ігор. Як відзначають розробники, всі ігри і збереження «надійно зберігаються в хмарі, яка подорожує з тобою».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xbox One S All-Digital виглядає як звичайна Xbox One S з тією лише різницею, що у неї немає прорізу для оптичного носія, та і оптичного приводу теж. По частині технічних характеристик все теж однаково: підтримується 4K, HDR, Dolby Atmos і DTS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.