Представлений Huawei MateBook 14, який у всьому краще MacBook Air

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато років виробники ноутбуків на базі Windows не могли нічого протиставити продукції Apple, яка зовсім недавно представила і запустила в продаж новий MacBook Air, оснащений Retina-екраном. Проте, як відзначають багато його власники, це просто слабенька іграшка, яка пригальмовує навіть при повсякденному використанні, але при цьому ціна такого електронного пристрою велика. Тепер у нього є набагато більш краща альтернатива під назвою Huawei MateBook 14, анонсований лічені години назад.

Сьогодні, 13 квітня 2019 року, був офіційно представлений ноутбук Huawei MateBook 14, дисплей якого займає більш ніж 90% майданчика на лицьовій частині, завдяки чому дане електронний пристрій навіть компактніше MacBook Air, оснащеного 13-дюймовим дисплей. Виробник заявляє, що його портативний комп’ютер на базі Windows 10 володіє 14-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 2160 на 1440 пікселів (2K), а також процесором останнього покоління Intel Whiskey Lake.

Покупцям на вибір пропонують один з двох процесорів – Core i5-8265U з тактовою частотою 3,9 ГГц, або ж Core i7-8565U з тактовою частотою 4,6 ГГц. В обох випадках в якості графіки використовується вбудований графічний контролер Intel UHD Graphics 620, потужності якого з запасом вистачає для виконання будь-яких повсякденних завдань, а також обробки фотографій. При необхідності, користувачі можуть в якості додаткової опції встановити дискретну карту NVIDIA GeForce MX250, яка включає в себе 2 ГБ відеопам’яті формату GDDR5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, крім усього іншого, ноутбук Huawei MateBook 14 володіє 8 ГБ оперативної і 256/512 ГБ постійної пам’яті, а також, крім того, модулями Blueteooth 5.0 LE і Wi-Fi 802.11ac. Що стосується доступних інтерфейсів, то користувачам пропонують порти USB Type-C, HDMI, USB 2.0 і USB 3.0, а приємним бонусом даної моделі є аудіосистема з двома потужними динаміками. Ноутбук має металевий корпус, а його розміри складають 307,5 ​​× 223,8 × 15,9 мм, тоді як важить даний «вбивця» MacBook Air на базі Windows 10 всього 1,49 кілограма.

Продажі новинки почнуться вже в найближчі кілька днів, а обійдеться вона в суму від $ 850 за базову модель з процесором Intel Core i5, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.