Acer Predator Helios 700 — ігровий ноутбук, клавіатуру якого можна рухати

Компанія Acer щойно провела захід, на якому представила безліч нових пристроїв.

Одним з найцікавіших є ноутбук Predator Helios 700. Це ігровий ноутбук, що виділяється унікальною особливістю – клавіатурою Hyper Drift. І це не просто чергова маркетингова назва чогось звичного. В даному випадку мова йде про конструкцію, що дозволяє висувати клавіатуру вперед, таким чином покращуючи охолодження компонентів ноутбука. Наскільки це буде зручно, покажуть тести, але раніше такого ніхто не робив.

Що ж стосується параметрів, перед нами топовий ігровий пристрій. Тут можуть бути встановлені процесори Intel Core i9 дев’ятого покоління з підтримкою розгону і відеокарти Nvidia плоть до GeForce RTX 2080. Максимальний об’єм оперативної пам’яті — 64 ГБ.

З іншої сторони варто відзначити мережевий адаптер Killer DoubleShot Pro, 17-дюймовий дисплей IPS з роздільною здатністю Full HD і кадровою частотою до 144 Гц (підтримується G-Sync), акустичну систему формату 5.1, а також систему охолодження з вентиляторами AeroBlade 3D четвертого покоління, п’ятьма мідними тепловими трубками і навіть випарною камерою.

У продажу в країнах СНД Predator Helios 700 з’явиться в липні за ціною від 85 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.