Apple випустить iMac з екраном mini-LED вже в цьому році, потім підуть iPad і MacBook з новими дисплеями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Apple почне використовувати дисплеї, виконані за технологією mini-LED, вже в цьому році. Подібні екрани будуть застосовані для нового iMac з дисплеєм діагоналлю 31,6 дюйма, який очікується в другому або третьому кварталі цього року.

Також екрани mini-LED будуть використовуватися для 10- і 12-дюймових планшетів iPad, які будуть представлені в четвертому кварталі 2020 року або в першому кварталі 2021 року. Нарешті, 15- і 17-дюймові ноутбуки MacBook, які компанія покаже в першій половині 2021 року, також отримають екрани mini-LED.

Такий прогноз зробив відомий аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), який стверджує, що блок підсвічування (BLU) для нового iMac з екраном діагоналлю 31,6 дюйма складатиметься з близько 500 світлодіодів розміром 600 мікрон, а постачальником цих світлодіодів виступить японська компанія Nichia. В ланцюжку поставок комплектуючих для нової техніки Apple, оснащеної подібними екранами, будуть також Epistar, LG Display і Radiant Opto-Electronics.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple приваблює нова дисплейна технологія через широку кольорову гаму, високу контрастність і динамічний діапазон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.