У Apple AirPods новий конкурент — представлені бездротові навушники Nubia Pods ціною 3 тис. грн.

Чи не кожна компанія, що випускає мобільні пристрої і смартфони, прагне отримати у себе в асортименті бездротові навушники, в назві яких має бути неодмінно слово pods — воно як би говорить, що модель нітрохи не гірше надпопулярних Apple AirPods. Що ж, тепер такий продукт з’явився і у Nubia.

Новинка отримала цілком закономірну назву Nubia Pods. При цьому якщо більшість аналогів AirPods помітно дешевше оригіналу, то в Nubia розмінюватися на дрібниці не стали, і призначили новинці ціну $120 (3 200 грн.). Для порівняння, в США AirPods зі звичайним чохлом, що не підтримує бездротову зарядку, коштують $160 (4 300 грн.).

У Apple AirPods новый конкурент — представлены беспроводные наушники Nubia Pods ценой $120Але за словами Ні Фей (Ni Fei), головного менеджера по продуктах Nubia, навушники забезпечують чудову якість звучання завдяки ретельної налаштування, проведеного відомим в світі звукорежисером і володарем чотирьох Греммі Лукою Бигнарди (Luca Bignardi). А ще тут премія за дизайн iF Design Award 2019…

Навушники побудовані на однокристальній платформі Qualcomm і підтримують інтерфейс Bluetooth 5.0. Також в них реалізована розумна система шумозаглушення, яка використовується під час дзвінків, реалізована підтримка кодеків AptX і AAC. Як і багато інших моделей, ці автоматично зупиняють відтворення при знятті. Заявлена автономність повністю заряджених навушників і чохла — 24 години відтворення музики.

У Apple AirPods новый конкурент — представлены беспроводные наушники Nubia Pods ценой $120

Судячи з усього, Nubia Pods надійдуть у продаж в Китаї одночасно з представленим сьогодні смартфоном-браслетом Nubia Alpha, тобто 10 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.