Представлена рація Xiaomi Mijia Walkie Talkie 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi випустила свою першу рацію ще в 2017 році. У жовтні минулого року вона випустила Mijia Walkie Talkie 1s за 35 доларів (950 грн.), яка отримала ще більше функцій, ніж оригінальна модель.

Тепер була представлена рація Xiaomi Mijia Walkie Talkie 2, яка пропонує ще більш широку функціональність. Xiaomi Mijia Walkie Talkie 2 оснащена вже ЖК-дисплеєм діагоналлю 1,77 дюйма, на якому відображається більше символів та інформації, таких як рівень заряду батареї. Інформація добре читається під прямими сонячними променями.

Це двохдіапазонна (UHF/VHF) рація характеризується потужністю передачі 5 Вт, що дозволяє вам спілкуватися на відстані до 6 км. Поруч з антеною розташована ручка для управління рівнем гучності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одне нововведення Mijia Walkie Talkie 2 — це підвищена ємність акумулятора. Рація оснащена акумулятором ємністю 5200 мА•год, що більш, ніж в два рази більше, ніж у Mijia Walkie Talkie 1s (2190 мА•год). В режимі очікування рація протримається до 13 днів і забезпечить до 15 годин роботи в режимі розмови при повній зарядці. Зарядка здійснюється через роз’єм USB-C струмом 2А при напрузі 5В.

Є можливість підключення по Bluetooth гарнітур і аудіо роз’єму 3,5 мм Динамік у цій моделі більше і на 22% голосніше, ніж у попереднього покоління. Mijia Walkie Talkie 2 має ступінь захисту IP65.

Ціна моделі становить 67 доларів (1850 грн.), продажі почнуться 9 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.