Відгуки перших користувачів навушників Apple AirPods 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому компанія Apple представила друге покоління бездротових навушників AirPods, які зберегли оригінальний дизайн, але отримали нову апаратну начинку і функції.

Перші покупці почали отримувати замовлені навушники ще вчора, а сьогодні вони з’явилися в роздрібних магазинах. У Twitter вже почали публікувати відгуки перших користувачів нових Apple AirPods.

“Боже, якість звуку на Air Pods другого покоління набагато краще, ніж у першого покоління. Послухавши щось з Daft Punk, відразу відчуєш різницю. Я не очікував такого стрибка якості звуку”.

Потім цей же користувач ще раз підтверджує, що він абсолютно щиро чує велику різницю між звучанням першого і другого покоління Apple AirPods. Хоча в мережі досить відгуків користувачів, які не почули різниці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хтось пише, що використовує нові AirPods в тренажерному залі і не помічає різниці. Інші користувачі підтверджують, що голос Siri і при дзвінках по FaceTime став звучати чистіше.

Також підтверджується, що нові AirPods швидше перемикаються між пристроями, до яких вони підключені. Час перемикання з iPhone на iPad Pro зменшився з 8 до 4 секунд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.