Categories: Ґаджети

WhatsApp отримав нову функцію, яка потрібна всім

Share

Як стало відомо, розробники нарешті додали в WhatsApp підтримку справжньої нативної теми оформлення, при включенні якої активується темний інтерфейс. У такому випадку всі раніше світлі кольори стають темними, і навпаки. За рахунок цього не тільки знижується навантаження на очі у вечірній і нічний час, але ще і зменшується витрата електроенергії, якщо в смартфон встановлений OLED-екран. Справа в тому, що матриці такого типу витрачають на відображення темних кольорів набагато менше електроенергії, ніж кольорової яскравої картинки.

Нова функція в WhatsApp присутня у версії 2.19.82 для Android, а така поки що доступна для завантаження виключно учасникам програми бета-тестування, але стати його учасниками можуть всі бажаючі. Щоб активувати Dark Mode необхідно просто перейти в настройки і зайти в спеціальний розділ, який присвячений даному нововведенню. Судячи з усього, команда розробників вже повністю протестувала нову можливість, тому що зовнішній вигляд виглядає максимально завершеним, тобто, швидше за все, він є остаточним.

Очікується, що власники смартфонів на базі платформ Android і iOS отримають доступ до темної темі оформлення в WhatsApp у фінальній стабільної версії вже в квітні, тобто в наступному місяці. Користувачі в захваті від того, що їм стала доступна така функціональна можливість, адже для тих, хто часто спілкується в рамках сервісу, вона може стати неймовірно корисною, в тому числі через більш низьке навантаження на акумуляторну батарею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Windows 7: 5 причин, чому вона все ще актуальна у 2024 році

    У 2024 році, через 15 років після релізу, Windows 7, як і раніше, використовується на…

    14.05.2024

    OpenAI представила GPT-4o

    OpenAI оголосила про випуск нової флагманської моделі генеративного ІІ під назвою GPT-4o, повідомляє TechCrunch. Нову модель планують…

    14.05.2024

    Смартфони Sony втрачають позиції на тлі успіху Google Pixel

    В останні роки ринок смартфонів зазнав значних змін, і одним із ключових гравців, які вплинули…

    14.05.2024

    Apple почне продавати шолом Vision Pro за межами США

    Apple готується розпочати продаж своєї гарнітури доповненої реальності Vision Pro в Європі та Азії, прагнучи…

    14.05.2024

    Нові iPad оснащені меню здоров’я батареї, що включає лічильник циклів та опцію обмеження зарядки до 80%

    В останніх моделях iPad Air та iPad Pro з'явилося нове меню «Здоров'я» акумулятора (Battery Health)…

    14.05.2024

    Миючий пилосос Dyson WashG1 працює без всмоктування (відео)

    Dyson представила миючий пилосос WashG1, який відрізняється від інших подібних моделей унікальною конструкцією: він позбавлений…

    14.05.2024