Huawei представила бездротові навушники FreeLace

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В рамках презентації в Парижі компанія Huawei також представила нові бездротові навушники FreeLace. Виробник відзначає їх дизайн, потужне звучання і тривалу роботу.

Завдяки функції HiPair навушники можна зарядити, просто підключивши їх до смартфону. Навушники виконані в металевому корпусі з декоративним покриттям з аморфного кремнію і представлені в кольорах: графітовий чорний, янтарно-червоний, смарагдово-зелений і місячний сірий.

При від’єднанні кабелю правого навушника від пульта регулювання гучності відкривається коннектор USB Type-C для підключення до смартфону за допомогою функції HiPair. Вона підтримується смартфонами під управлінням EMUI 9.1. Ця технологія спрощує процедуру підключення периферії зі смартфонами по Bluetooth, яка зазвичай включає процес виявлення і часто вимагає декількох спроб.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники також можна підключати до інших пристроїв по USB Type-C для швидкої підзарядки. Акумулятор ємністю 120 мА·год забезпечує до 18 годин відтворення музики, 13 годин розмови або 12 днів у режимі очікування при підключенні по Bluetooth.

Навушники обладнані динамічними драйверами діаметром 9,2 мм з ультратонкої діафрагмою з термопластичного поліуретану з титановим покриттям. Передбачений магнітний вимикач, при з’єднанні двох вкладишів навушники переходять в сплячий режим, з якого автоматично виходять при роз’єднанні половинок.

Huawei FreeLace надійдуть у продаж на початку квітня і будуть доступні за ціною 99 євро (3 000 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.