Huawei представила розумні окуляри з динаміками і бездротовою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила на презентації в Парижі не тільки флагманські камерофони Huawei P30 і Huawei P30 Pro і аксесуари до них, але для себе незвичайний продукт — розумні окуляри.

За словами компанії, пристрій виглядає як звичайні окуляри, включає напіввідкриті стереодинаміки, подвійний мікрофон і бездротову зарядку. Велику увагу приділено дизайну, який створювався у співпраці з відомим корейським брендом Gentle Monster.

Huawei представила умные очки с динамиками и беспроводной зарядкой

Окуляри дозволяють приймати і здійснювати дзвінки, відтворювати музику і підтримують роботу з голосовими помічниками. Звичайно, це не самостійний пристрій, а аксесуар для смартфона з підключенням по Bluetooth. Окуляри мають ступінь захисту IP67 від води і пилу. Камери не передбачено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Huawei представила умные очки с динамиками и беспроводной зарядкой

Для зарядки використовується спеціальний футляр. Huawei підкреслила, що це перший в світі пристрій з бездротовою зарядкою, що задіює NFC. Подробиць процесу компанія поки не розкрила.

Окуляри будуть доступні в різному дизайні, зі звичайними і сонцезахисними лінзами. Початок продажів запланований на липень. Ціну Huawei поки не назвала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.