Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 шокувала всіх покупців

Share

У найближчі роки на ринок вийде багато нових ігрових приставок щонайменше від чотирьох виробників, але найочікуванішою звичайно ж є Sony PlayStation 5. Вона повинна замінити собою вже сильно застарілу PS4, яка побачила світ у 2013 році, тобто більше п’яти років тому, за які вона вкрай сильно застаріла. Проте, як вдалося з’ясувати, нова консоль отримає унікальну особливість, яка шокувала всіх її потенційних покупців, в результаті чого багато задумалися над тим, а чи варто взагалі купувати таку приставку.

Купуючи консоль геймеру потім потрібно купувати для неї різні відеоігри, вартість яких зараз в Україні сягає майже 2000 гривень, якщо говорити про цінники на старті продажів. Цілком собі очевидно, що платити так багато за будь-яку відеогру можуть дозволити собі лише одиниці, та й то напевно вони не стануть цього робити, адже в світі дуже багато інших речей, які коштують цих грошей. Саме тому багато власників PS2, PS3 і PS4 не купують нові ігри, а роблять вибір завжди на користь у використанні.

На різних торгових майданчиках можна знайти оригінальні диски з відеоіграми для PS4 всього за 500 – 1000 гривень, що дозволяє проходити кращі ігри, нехай і не відразу після їх виходу, майже за копійки. На жаль, у випадку з приставкою Sony PlayStation 5 такий фокус не спрацює, тому що вона не матиме дисковода. Всі куплені відеоігри, в тому числі в роздрібних торгових точках, доведеться завантажувати на консоль через інтернет, а значить ігри будуть прив’язуватися до конкретної облікового запису, прямо як в Steam.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В такому випадку продати або передати кому-небудь вже куплену гру виявиться неможливо, тобто ринку вторинних відеоігор існувати не буде. Якщо хтось думає продати свій профіль, то це погана ідея. Правила Sony забороняють продаж і передачу комусь ще, а загрожує це її вічним блокуванням. Ось і виходить, що відеоігри для PlayStation 5 доведеться купувати за повну суму грошей, а до такого багато покупців просто не готові. Чим все це закінчиться – сказати складно, але про нову систему захисту виробник абсолютно точно повідомить під час анонса, а він очікується в грудні 2019 рок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Nothing Phone (1) отримав оновлення з інтеграцією ChatGPT

    Nothing OS 2.5.5, випущена для Phone (2) і Phone (2a) минулого місяця, тепер доступна для…

    01.05.2024

    Біткоїн, який опустився до $59 тисяч, потягнув донизу й інші токени

    Середа, 1 травня, принесла власникам криптовалют не найкращі новини: BTC звалився з $70-71 тисяч до…

    01.05.2024

    Lifecell опинився в центрі скандалу через невдалий жарт

    На сторінці мобільного оператора Lifecell у соціальній мережі Х сталася справжня сварка. Пост, який замислювався, як смішний, став причиною…

    01.05.2024

    Суббренд Xiaomi розкрив подробиці про розумне кільце Amazfit Helio

    Ще в січні на виставці CES суббренд Xiaomi, Huami, представив смарт-кільце Amazfit Helio, призначене для…

    01.05.2024

    Оновився рейтинг найпотужніших Android-смартфонів за версією AnTuTu

    Розробники популярного бенчмарку опублікували новий рейтинг продуктивності Android-флагманів за підсумками квітня 2024 року. Список вийшов…

    01.05.2024

    iOS 17.5 додає на iPhone абсолютно новий режим роботи

    Компанія Apple додала до iOS 17.5 новий режим для ремонту смартфона. Про це пише MacRumors.…

    01.05.2024