Categories: Ґаджети

Функції які отримає Xiaomi Mi Band 4 зведуть з розуму всіх

Share

Не секрет, що попит на наручні гаджети зростає з кожним роком. Якщо ще п’ять років тому такими електронними пристроями користувалися лише деякі, то тепер вони є хітами продажів. Великий внесок у все це зробили китайські бренди, тому як вони зробили спортивні браслети доступними широкому колу покупців, знизивши їх вартість з $ 100 до $ 20, тобто приблизно в п’ять разів. Уже в 2019 році на ринок вийде довгоочікувана новинка, а виявиться нею трекер Xiaomi Mi Band 4.

Йому приписують безліч різних особливостей, які повинні позитивно позначитися на його популярності серед покупців, адже новинка виявиться в усіх відношеннях краща за модель, яка зараз присутня на ринку. Так, зокрема, всіх покупців чекає більший 1-дюймовий OLED-екран з підтримкою кольорового зображення, ремінець з надійною застібкою і перфорацією для більш впевненої фіксації на руці, а також, крім того, повноцінне захисне скло для захисту матриця дисплея від фізичного впливу .

Головними особливостями трекера Xiaomi Mi Band 4 стануть чіп NFC для роботи з різними платіжними системами і можливість робити ЕКГ. В даний час одним з небагатьох гаджетів на ринку з такою можливістю є смарт-годинник Apple Watch Series 4, але вони коштують занадто дорого, тоді як новий спортивний браслет буде коштувати порівняно мало, тобто приблизно $ 30. За такою ціною реалізувати даний трекер будуть звичайно ж тільки в Китаї, тоді як в Україні та інших країнах світу його цінник виявиться значно вищим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В іншому, крім усього іншого, новий фітнес-трекер порадує всіх покупців магнітною зарядкою. Більше не доведеться витягувати капсулу Xiaomi Mi Band 4 з ремінця. Чи виявиться досить просто зняти трекер з руки, після чого приєднати його до зарядці магнітними коректорами. Це набагато простіше і зручніше. Хоч новинка і отримає так багато нововведень, але вона все одно зможе витримувати занурення під воду на глибину до 50 метрів, тобто зможе витримувати тиск до 5 атмосфер. Очікується, що цей спортивний браслет анонсують вже в червні 2019 року.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024