Categories: Ґаджети

Google готує вбивцю WhatsApp

Share

Американська Google входить в число компаній, які за короткий проміжок часу можуть змінити світ на краще, а робиться це в даному конкретному випадку за допомогою нового програмного забезпечення, яке позитивно позначається на досвіді використання смартфонів, планшетів, комп’ютерів та інших електронних гаджетів. Як стало відомо, «пошуковий гігант» задумав «вбити» WhatsApp, тобто найпопулярніший в світі сервіс для спілкування, яким на постійній основі користується більш ніж 1,5 млн осіб.

Справа в тому, що Google активно конкурує з компанією Facebook, а вона ось уже як майже п’ять років є єдиним власником месенджера WhatsApp, за який вона свого часу заплатила більш ніж $ 2 млрд доларів, тобто просто величезну суму грошей. Саме тому «пошуковий гігант» ось вже як багато років намагається зробити так, щоб на ринку з’явився фірмовий мессенджер, який дозволить мільйонам користувачів по всьому світу спілкуватися один з одним. Таких було випущено вже два, але всі вони в кінцевому підсумку визнавалися провальними.

Втім, на цей раз Google налаштована більш рішуче. Вона хоче «вбити» WhatsApp за допомогою програми під назвою Android Messages, а воно представляє з себе повноцінний месенджер. Головна його особливість в простоті використання, тому як для використання всіх можливостей виявиться досить просто вставити в телефон SIM-карту, як відразу після цього все запрацює автоматично. При цьому, через дане програмне забезпечення можна відправляти повідомлення, файли і фотографії, здійснювати голосові дзвінки, дзвонити по відеозв’язку, а також здійснювати ряд інших дій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З огляду на, що 3/4 від загального числа смартфонів у світі працюють саме на Android, нова розробка Google, так як вона за замовчуванням виявиться вбудована майже в усі мобільні пристрої, абсолютно точно дуже швидко стане популярною, а значить вона зможе потіснити позиції WhatsApp. Користувачам запропонують зручну синхронізацію і безліч інших можливостей, з впровадженням яких компанія Facebook зволікає. Очікується, що «вбивця» найпопулярнішого в світі сервісу з аудиторією в більш ніж 1,5 млрд людина вийде на ринок вже в 2019 році, а представити його можуть в травні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024

    Власники нових iPad Pro скаржаться на дивні дефекти екрану

    Перші користувачі, що купили iPad Pro з чіпами M4 та новими OLED-екранами, виявили неприємну деталь…

    17.05.2024

    Apple дозволила всім програмам стежити за користувачами: що робити

    В останні кілька днів власники iPhone по всьому світу скаржаться на дивний баг в iOS,…

    17.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає новий дизайн та непристойно високу ціну

    Портал The Information поділився інсайдом щодо виходу абсолютно нової моделі iPhone зі значно більш тонким…

    17.05.2024

    Названо приховані функції смартфонів, про які знають не всі

    Смартфони пропонують нам сьогодні велику кількість різноманітних функцій. А про деякі можливості більшість користувачів навіть…

    17.05.2024

    Розумна вібрація – нова функція у Android 15

    В операційній системі Android 15 з'явилося розумне налаштування "Адаптивна вібрація". Як пише Android Authority, її…

    17.05.2024