Українцям доведеться переплатити за нові AirPods

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не так давно Apple представила останнє покоління бездротових навушників AirPods. Ймовірно, розробники будуть досить активно поширювати їх по всьому світу. На Україні гарнітура поки ще не з’явилася, однак вже відомо, що українцям доведеться переплатити за нові AirPods.

Мережа магазинів Цитрус опублікувала цінник новинки. Так, бездротові навушники від Apple обійдуться українським користувачам в 6,6 тисяч гривень. Наприклад, на офіційному інтернет-порталі американської корпорації представлена гарнітура продається за 199 доларів – приблизно 5,4 тисячі гривень. На жаль, дата початку продажів останнього покоління AirPods на Україні невідома.

Нагадаємо, що оновлена ​​лінійка бездротової гарнітури від Apple зовні практично нічим не відрізняється від попереднього покоління. Всі зміни стосуються технічної складової. Відзначається, що навушники тепер оснащені чіпом H1, а в режимі розмови вони здатні пропрацювати до трьох годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники також оновили футляр для навушників, тому тепер він підтримує бездротову зарядку. Додатково з’явилася можливість викликати голосового помічника Siri прямо через гарнітуру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.