Представлені бездротові навушники Redmi AirDots ціною всього 400 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods, без сумніву, одні з найпопулярніших навушників у своїй категорії, тільки за минулий рік їх було продано близько 35 мільйонів. Однак популярні – не означає єдині. Різні компанії пропонують свої альтернативи AirPods, і тепер така з’явилася у Redmi.

Ще до сьогоднішнього великого анонсу новинок Redmi було відомо, що компанія не обмежиться прем’єрою тільки смартфонів. І ось перший «не смартфонний» продукт Redmi – бездротові навушники AirDots ціною всього $15 чи 406 гривень.

У Redmi AirDots застосовується чіп Realtek 8763, за рахунок якого забезпечується підтримка Bluetooth 5.0. Кожен слуховий апарат важить всього 4,1 г. Управління здійснюється за допомогою фізичних, а не сенсорних клавіш (і в цьому полягає головна відмінність від аналогічної моделі навушників Xiaomi): одноразове натискання призводить до переходу до наступної композиції, дворазове активує голосовий помічник.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономність Redmi AirDots становить 4 години, причому в них реалізований зручний механізм енергозбереження: при знятті навушники автоматично відключаються.

Новинка надійде в продаж 9 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.