Categories: Ґаджети

Apple оголосила дату презентації iPad mini 5, AirPods 2, AirPower та інших продуктів

Share

Буквально вчора, «яблучна» корпорація опублікувала в мережі офіційне запрошення на спеціальний захід, в рамках якого вона збирається представити нові продукти. Очікується, що публіці покажуть iPad mini 4, AirPods 2, AirPower, iPhone SE 2 і iPad (2019). Крім того, можливо, презентують ряд інших електронних пристроїв. Презентація, яка відбудеться 25 березня 2019 року о 19:00 за київським часом, принесе разом з собою безліч нових продуктів, а називається захід «It’s Show Time» ( «Прийшов час»). Таким чином Apple, найімовірніше, натякає на те, що нарешті прийшов час для анонсу та старту продажів бездротової зарядки AirPower, а також бездротових навушників AirPods 2, які частково показали ще в 2017 році, коли відбулася презентація iPhone X.

Відомо, що в рамках майбутньої виставки всьому світу покажуть iPad mini 5 і iPad (2019), тобто два бюджетних планшета, основою яких має стати процесор Apple A12. Також є всі підстави вважати, що анонсують iPhone SE 2 і iPod Touch 7, проте дані чутки, на жаль, поки що ніким не були підтверджені або ж спростовані. Слоган «Прийшов час» раніше використовувався перед презентацією телеприставки Apple TV, тому цілком можливо, що компанія покаже і її.

Найсильніше фанати Apple, звичайно, чекають появи бездротових навушників AirPods 2, які отримають підтримку бездротової зарядки, а також безліч інших особливостей, які повинні зробити їх кращими на ринку. Не менш довгоочікуваним продуктом компанії є бездротова зарядка AirPower, здатна одночасно заряджати до трьох електронних пристроїв. Залишилося тільки дочекатися офіційного анонса, наміченого на 25 березня 2019 року, а пройде всю подію в Купертіно, прямо в театрі Стіва Джобса, розташованого поруч зі штаб-квартирою Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    WhatsApp переосмислив знакову опцію Telegram. Вийшло просто та зручно

    Популярний месенджер WhatsApp тестує нову опцію, яка зробить пошук чатів, що часто використовуються, набагато зручніше.…

    28.04.2024

    Як безкоштовні VPN перетворюють смартфони на проксі та чому це небезпечно

    Безкоштовні VPN-програми можуть використовувати телефони користувачів з метою: збирати дані і паролі, зламувати акаунти і…

    28.04.2024

    Власників RTX 4090 чекають погані новини

    RTX 4090 від Nvidia залишається безперечним найпотужнішим графічним процесором на ринку, незважаючи на те, що…

    28.04.2024

    Українських біженців “заманюють” грошовою допомогою: нова шахрайська схема

    Шахраї розсилають SMS та Telegram-повідомлення від імені УВКБ ООН та ЮНІСЕФ у Словаччині, інформуючи українців…

    28.04.2024

    Гіганта в галузі кібербезпеки Darktrace купили за 5 мільярдів доларів

    Лідер у сфері кібербезпеки Британії Darktrace був придбаний приватною інвестиційною компанією Thoma Bravo в рамках…

    28.04.2024

    Експерти з безпеки розповіли, як захистити телефон від злому

    Витік особистої інформації може негативно вплинути на ваше соціальне та професійне життя. Тому, навіть якщо…

    28.04.2024