Роутер Huawei Q2 Pro надходить у продаж

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більше року тому Huawei на виставці Consumer Electronics Show (CES) 2018 представила комплексне рішення для організації бездротової мережі Huawei Wi-Fi Q2.

Тепер же була випущена поліпшена версія, яка отримала назву Huawei Q2 Pro. В комплект входить один материнський роутер, до нього можна підключати дочірні роутери. Компанія застосувала при розробці роутера власний процесор Lingqi Gigabit Power Cat, а також інноваційну технологію PLC Turbo, яка дозволяє підвищити продуктивність новинки в порівнянні з попередником на величину від 50% до 120%.

Роутер обладнаний гігабітним роз’ємом Ethernet, він підтримує 5G Wi-Fi (Wi-Fi 802.11 ac) і автоматичне перемикання між частотними діапазонами Wi-Fi для більш стабільного сигналу і швидкої передачі даних. Роутер оснащений розумними технологіями, які дозволяють автоматично оптимізувати канал Wi-Fi в реальному часі, щоб уникнути перешкод.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Маршрутизатор Huawei Q2 Pro поставляється з додатком Huawei Smart Home з підтримкою віддаленого управління. Передбачені різні режими Wi-Fi, автоматичний захист від взлому, шифрування WPA-PSK/WPA2-PSK, захист від атак DoS та інші технології.

У Китаї ціна пристрою становить 119 доларів (3200 грн.). При бажанні покрити якомога більшу площу вам достатньо придбати один материнський і кілька дочірніх роутерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.