Так може виглядати iPad з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс LetsGoDigital продовжує радувати читачів рендерами гнучких смартфонів різних виробників. Після новин про те, що один із засновників Apple Стів Возняк (Steve Wozniak) стурбований складними смартфонами конкурентів Apple і її можливим відставанням у даному напрямку, LetsGoDigital опублікував якісні зображення складного планшета Apple.

На відміну від iPhone, що складається, більше схожого на розкладачку минулого, цей пристрій більше схожий на складаний планшет, а не смартфон. Якщо його скласти, то гаджет можна носити в кишені і використовувати як смартфон. Але в розкладеному стані він забезпечить функціональність планшета. За описом LetsGoDigital, це «повноцінна робоча станція». Як і у Huawei Mate X, пристрій не отримав додаткового зовнішнього екрану.

Наприкінці минулого тижня з’явилося повідомлення, що Samsung надала компаніям Apple і Google гнучкі дисплеї діагоналлю 7,2 дюйма. Для порівняння, у фірмовому смартфоні Galaxy Fold використовується екран діагоналлю 7,3 дюйма. Цілком можливо, цей екран знайде застосування в подібній розробці Apple.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.