Categories: Ґаджети

WhatsApp отримав важливу нову функцію

Share

В даний час найпопулярнішим в світі сервісом для спілкування є WhatsApp, який робить все можливе заради того, щоб ставати ще більш поширеним. Відомо, що ним на постійній основі користується більш ніж 1,5 млрд чоловік, а це дуже значна частина населення всієї планети. Ось уже як кілька років цей месенджер знаходиться під контролем американської корпорації Facebook, яка займається його розробкою і поліпшенням, а для цього в даний сервіс час від часу впроваджують найнесподіваніші нові функції.

Вдалося з’ясувати, що WhatsApp почав тестувати нову функцію, яка призначена для обміну грошима з іншими користувачами. Нововведення є обмеженому колу людей в США, а вже незабаром доступ до нього отримають всі бажаючі. При цьому під час відправки грошей ніяких комісій платити не доведеться, а для обміну буде використовуватися віртуальна валюта під назвою стейблкоін. Вона представляє із себе спеціальну криптовалюта, яку створила компанія Facebook.

Вона прив’язана до долара, а також до інших світових валют, в залежності від регіону. Відправляти і приймати гроші зможуть всі користувачі WhatsApp, а зберігати їх можна буде як на свого облікового запису в рамках месенджерах, так і на банківській картці, прив’язавши її до сервісу для спілкування. Подібне нововведення, як вважає Facebook, позитивно позначиться на популярності і без того самого відомого і поширеного в світі сервісу для спілкування, адже він зможе замінити користувачам електронні гаманці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Над впровадженням такої функції в WhatsApp зараз працює команда з 50 фахівців, а всі користувачі отримають доступ до такого нововведення вже через кілька місяців. Подібна функціональна можливість, щоб про неї не дізналися конкуренти завчасно, створюється в режимі повної таємності. Всі співробітники Facebook, які працюють над таким значущим нововведенням, мають в офісі компанії окремий вхід в спеціальну лабораторію, щоб ніяким чином не контактувати з іншими працівниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Все дуже серйозно. OpenAI посилює захист конфіденційності

    В останньому матеріалі видання Vox з'явилася інформація про те, що компанія OpenAI, відома своїми розробками в галузі…

    18.05.2024

    Відомо, що Apple не розповіла про новий iPad Pro

    На початку цього року купив новий MacBook Air. Це була 13-дюймова модель початкового рівня із…

    18.05.2024

    Microsoft випустить нову консоль Xbox у 2026 році

    Інсайдер під ніком TheGhostofHope, посилаючись на кілька "надійних джерел", розповів про плани Microsoft з випуску…

    18.05.2024

    В мережу потрапили шпалери та кольори Google Pixel 9

    Телефони Google Pixel завжди мали чудові шпалери. Перші кілька поколінь дивували нас живими шпалерами, розробленими…

    18.05.2024

    Компанія Apple змінила систему охолодження на новому iPad Pro

    Канал Phone Repair Guru опублікував відео розбирання 13-дюймового планшета iPad Pro, заснованого на новітній SoC…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 вже протестували в Geekbench

    Майбутній флагманський смартфон Samsung Galaxy Z Fold 6 засвітився у базі синтетичних тестів Geekbench 6…

    18.05.2024