Microsoft закриває сайт Health Dashboard і припиняє підтримку браслетів Band

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Microsoft опубліковано повідомлення, адресоване користувачам пристроїв Band і пов’язаного з ними сервісу Health Dashboard. Цим повідомленням Microsoft інформує про закінчення роботи Health Dashboard.

31 травня поточного року сайт Microsoft Health Dashboard буде закритий, а Microsoft Band — видалені з Microsoft Store, Google Play і Apple App Store. Також будуть видалені всі дані, завантажені користувачами в онлайнове сховище сервісу. Виробник опублікував інструкції, як користувачі можуть експортувати свої дані або видалити їх самостійно.

Самі пристрої Band продовжать працювати, але функції хмарного сервісу будуть недоступні. Крім того, перезавантаження пристрою зробить його непрацездатним. Якщо пристрій ще на гарантії або його власник хоч раз виконував синхронізацію даних в період з 1 грудня 2018 року по 1 березня 2019 року, він може розраховувати на компенсацію. У разі моделі Band 1 вона дорівнює 80 доларам (2 200 грн.), у разі моделі Band 2-175 доларам (4 700 грн.). Користувачі, які мають право на компенсацію, отримають від Microsoft відповідний електронний лист. Крайній термін звернення за компенсацією-30 Серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.