Тім Кук пообіцяв зробити ноутбук MacBook Air ще дешевше

Виступаючи на щорічних зборах, глава Apple Тім Кук заявив, що він «ніколи не був такий оптимістичний» щодо того, де зараз знаходиться компанія і куди вона рухається. З огляду на поточні проблеми компанії з продажами iPhone, заява виглядає як мінімум дивно.

Як би там не було, сказав він і дещо дійсно цікаве. Приміром, Кук фактично пообіцяв, що компанія знизить вартість ноутбука MacBook Air нового покоління. Зараз базова модель коштує 1200 доларів (36 600 грн.). На скільки компанія планує здешевити ноутбук і за рахунок чого, поки невідомо, але навряд чи він стане дешевше 1000 доларів (30 500 грн.)

Також Кук зазначив, що Apple перебуває на шляху до подвоєння виручки від сервісів і послуг до 2020 року відносно до 2016 року.

Крім того, нас чекає довга і відмінна “низка фантастичних продуктів”, пов’язаних з годинником Apple Watch і навушниками AirPods. Власне, саме ці продукти компанії показують значне зростання продажів, так що ставка на них зрозуміла. Кук пообіцяв нові функції для розумних годинників компанії, але, звичайно, не розкрив ніяких деталей. Якщо вірити недавнім чуткам, як мінімум годинник отримає рідну функцію відстеження сну.

.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.