Xiaomi представила флагманські роутери Xiaomi Mesh Router Suite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, компанія Xiaomi представила новий флагманський продукт в лінійці своїх роутерів, який отримав назву Xiaomi Mesh Router Suite.

Насправді, Xiaomi Mesh Router Suite — це набір з двох роутерів, в яких використовується технологія Mesh Wi-Fi, що дозволяє їм створити стабільне високошвидкісне бездротове підключення у великій квартирі або будинку.

Пристрої підтримують дводіапазонний Wi-Fi, дротове підключення, а також містять гігабітні Powerline-адаптери. Це дуже зручно і дозволяє з’єднати роутери, використовуючи існуючу електропроводку. Теоретична швидкість з’єднання при використанні Xiaomi Mesh Router Suite може досягати 2567 Мбіт/с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Роутери оснащені двома незалежними підсилювачами сигналу, що працюють на частоті 2,4 і 5 ГГц. Вони разом дозволяють покрити велику площу.

Налаштування системи максимально інтуїтивне, тут немає головного роутера. Досить вставити в будь-який з трьох вільних портів заведений в квартиру/будинок кабель, скачати і встановити додаток Xiaomi Wi-Fi, включити на смартфоні Bluetooth і закінчити настройку за кілька кроків з підказками. В портах немає поділу на WAN і LAN, після того, як ви вставили WAN-кабель в будь-роз’єм, інші переходять в режим LAN.

Ціна новинки поки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.