У наступному році Apple може додати своїм розумним годинникам нову функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У розумних годинників Apple Watch є безліч переваг. Пристрій пропонує чимало функцій, пов’язаних з охороною здоров’я. Не всі знають, але годинник Apple не має рідної функції для відстеження сну. Звичайно, так як це повноцінний смарт-годинник з нормальною операційною системою, користувачі мають можливість завантажити стороннє ПЗ для моніторингу сну.

Якщо вірити джерелу, незабаром попит на такі програми може значно зменшитися, так як Apple займається розробкою власного. За словами людей, знайомих процесами в Apple, компанія вже кілька місяців тестує нову функцію для своїх гаджетів.

Якщо тести будуть успішними, нова можливість з’явиться в Apple Watch в наступному році. Враховуючи особливість такого, навряд чи воно стане ексклюзивом для нової моделі, так що власники актуальних версій годинників можуть розраховувати на відповідне оновлення в майбутньому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основне питання щодо відстеження сну — автономність. Щоб така функція працювала, годинники повинні залишатися активними всю ніч, а Apple Watch якраз не можуть похвалитися особливо тривалою автономною роботою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.