Ноутбук Lenovo IdeaPad S540 може бути заснований на новітньому гібридному процесорі AMD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією новинкою Lenovo став ноутбук IdeaPad S540. Він цікавий тим, що пропонує як процесори Intel, так і APU AMD. Також варто відзначити, що раніше у Lenovo вже був ноутбук з такою назвою, так що не варто їх плутати.

Отже, новинка доступна в безлічі різних версій, що відрізняються і процесорами, і екранами. Є модифікація з 14-дюймовим дисплеєм, а є версія з 15-дюймовим. В обох випадках роздільна здатність становить Full HD.

Повного списку процесорів поки немає, але відомо, що в разі APU AMD старшим може бути новітній Ryzen 7 3700U, а в разі Intel — якийсь CPU сімейства Core i7. Крім того, процесор AMD доступний лише для 14-дюймової версії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оперативної пам’яті може бути до 12 ГБ, на для зберігання даних є або SSD об’ємом до 512 ГБ, або SSD об’ємом 128 ГБ разом з HDD об’ємом 1 ТБ. Для версій з APU AMD, судячи з усього, не передбачено дискретної відеокарти, тому що інтегрована досить продуктивна. У разі ж процесорів Intel це може бути або GeForce MX250 у разі 14-дюймової моделі, або ж GTX 1050 у 15-дюймової. Набір портів включає USB-C, USB 3.0 (x2), HDMI і кардрідер. Автономність обіцяна на рівні 12 годин, причому тут є підтримка швидкої зарядки. В продаж ноутбуки почнуть надходити в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.