Xiaomi анонсувала розумну колонку XiaoAI Touchscreen Speaker із сенсорним екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До сьогоднішнього дня у Xiaomi не було розумної колонки з сенсорним екраном (такі ще називаються розумними дисплеями), але тепер вже є. Новинка отримала назву XiaoAI Touchscreen Speaker.

Xiaomi анонсировала умную колонку XiaoAI Touchscreen Speaker c сенсорным экраном

На жаль, пристрій поки не представлено, а всього лише анонсовано. Це означає, що багато технічні подробиці залишені до 28 лютого — в цей день стартує бета-тестування XiaoAI Touchscreen Speaker.

Xiaomi анонсировала умную колонку XiaoAI Touchscreen Speaker c сенсорным экраном

Новинка виконана в дусі моделей Google Home Hub і Lenovo Smart Display. Майже всю фронтальну панель займає 4-дюймовий сенсорний екран, який в режимі очікування відображає годинник і погоду. Але його також можна використовувати для управління різними пристроями розумного будинку Xiaomi, перегляду відео, вибору музичних треків. Також підтримується установка різних додатків – XiaoAI Touchscreen Speaker явно базується на ОС Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У виробі явно реалізований фірмовий розумний помічник, тому і така назва. А ось чи будуть запропоновані йому альтернативи у вигляді того ж Google Assistant — незрозуміло. Вартість XiaoAI Touchscreen Speaker поки не повідомляється, але раніше йшлося про те, що пристрій стане доступним у своїй категорії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.