Categories: Ґаджети

Новий iPad mini 5 розчарував всіх користувачів Apple

Share

Останній 7,9-дюймовий планшет Apple під назвою iPad mini 4 представили ще в жовтні 2015 року, а з тих пір пройшло вже більше ніж три роки, за які він дуже сильно застарів, тим більше що прямо на старті продажів в нього був встановлений далеко не найбільш потужний на той момент процесор. На радість всіх любителів планшетних комп’ютерів компактного форм-фактора, вже в нинішньому 2019 року відбудеться презентація новинки в особі iPad mini 5, а отримає даний апарат сучасне технічне оснащення.

Проте, майбутня новинка вже до стресу засмутила мільйони людей, які планували її собі купити. Як стало відомо від інсайдера @OnLeaks, планшетний комп’ютер iPad mini 5 не принесе разом з собою новий дизайн, який всі так сильно чекають. Цей пристрій вийде в класичному корпусі моделі 2015 року, а такого абсолютно точно ніхто не залишиться радий. Єдине, що зміниться, так це розташування мікрофона, який буде знаходитися ближче до центру. Навіть камера не буде випирати з корпусу.

Таким чином, розраховувати на будь-який сучасний зовнішній вигляд iPad mini 5 годі й говорити, а тим більше на сканер особи Face ID. Головним нововведенням планшета стане його процесор. Швидше за все, новинка виявиться побудована на базі чіпа Apple A9 і 2 ГБ оперативної пам’яті, отримавши при цьому також підтримку фірмового стилуса Apple Pencil першого покоління. Роз’єму USB Type-C в цьому пристрої також не буде, тому всім користувачам доведеться користуватися вже застарілий Lightning, який «яблучна» корпорація всіляко просуває з 2012 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, на превеликий жаль, новинка в особі iPad Mini 5 абсолютно точно стане великим розчаруванням для всіх тих, хто захоче її собі купити. Вона не отримає не тільки сучасний дизайн, але ще потужне технічне оснащення, а ось цінник очікується на рівні $ 500, а це зовсім немаленька сума. Офіційна презентація даного планшета відбудеться в кінці березня 2019 року, а пройде вона в США. Продажі по всьому світу повинні розпочатися незабаром після анонса.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Свідома диверсія: месенджер Telegram заблокував чат-боти СБУ, ГУР та Мінцифри для повідомлень про ворога

    Месенджер Telegram, який належить Павлу Дурову, ввечері 28 квітня несподівано та без попереджень заблокував низку…

    29.04.2024

    В iOS 18 Apple кардинально змінить всі вбудовані програми

    Інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман поділився інформацією про кілька серйозних змін у iOS 18,…

    29.04.2024

    Vivo X100s отримає функцію портретного штучного інтелекту Four Seasons

    Vivo готується до запуску нових моделей X100 у травні. Ми очікуємо запуск трьох нових моделей,…

    29.04.2024

    Xiaomi випустила недорогий та потужний пауербанк на 20 000 мАг

    Черговою новинкою Xiaomi став компактний портативний акумулятор із вбудованим кабелем та можливістю одночасної зарядки одразу…

    29.04.2024

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024