Розумний дверний замок US: E покладається на розпізнавання обличчя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Kickstarter завершується збір коштів на випуск розумного дверного замка US:E, в якому використовується розпізнавання осіб.

Для розпізнавання замок оснащений вбудованою камерою. Крім того, планується випуск різновиду з розблокуванням по відбитку пальця або по паролю.

Варіант з камерою зберігає в пам’яті до 100 осіб, які можуть розблокувати замок. Інфрачервоне підсвічування дозволяє замку працювати в умовах недостатньої освітленості. Як стверджується, алгоритми розпізнавання неможливо обдурити, пред’явивши камері фотографію або відеозапис. Відкрити замок можна дистанційно, за допомогою мобільного додатку. До речі, камеру замку можна використовувати для віддаленого спостереження.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, замок оснащений вбудованим дзвінком. Стандартні розміри і точки кріплення спрощують установку і забезпечують сумісність замка зі “звичайними дверима”.

Збір коштів триватиме ще чотири дні, але мета авторів проекту — зібрати не менше 10 000 доларів — вже у багато разів перевищена. На момент підготовки новини зібрана сума перевищила 49 000 доларів.

За замок з парольним захистом пропонують внести 169 доларів (4555 грн.). Варіант з розпізнаванням осіб обійдеться в 259 доларів (7000 грн.). Відвантаження має розпочатися у травні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.