Categories: Ґаджети

Apple запустила новий сервіс для користувачів iPhone, iPad і Mac

Share

Корпорація Apple запустила новий сервіс для користувачів iPhone, iPad і Mac, яким поки що можуть користуватися лише співробітники самої «яблучної» корпорації, тому як він проходить фінальне тестування. Така інформація надійшла від видання The Information. Повідомляється, що починаючи з сьогоднішнього дня Apple проводить розсилку електронних листів серед інших компаній, називаючи терміни запуску свого нового сервісу. Представляє він з себе спеціальний телевізійний сервіс, що дозволяє дивитися фільми, серіали, телешоу та інший контент по платній підписці. Велика частина коштів звичайно ж йде творцям контенту, але «яблучна» корпорація стягує комісію значного розміру. Використовувати нову розробку бренду зможуть власники iPhone, iPad, Mac і інших пристроїв компанії.

Можливість користуватися телевізійним сервісом з’явиться у користувачів вже в квітні нинішнього року, але перший час доступний він буде виключно жителям США, тоді як потім, через якийсь час, нова розробка Apple з’явиться ще в 100 країнах світу, запевняють журналісти. У цей список увійде і Україна, завдяки чому всі користувачі iPhone, iPad і Mac зможуть дивитися кінофільми, телешоу і різного роду серіали, причому звичайно ж українською мовою.

Щоб сервіс був популярний Apple має намір не тільки надати користувачам доступ до сторонньої продукції за частиною контенту, в тому числі від телеканалів HBO і STARZ, але ще і створювати свій власний контент, починаючи від фільмів і закінчуючи багатосерійного серіалами. Якась частина всього контенту буде доступна власникам iPhone, iPad і Mac абсолютно безкоштовно, але за більшу частину найменувань доведеться платити кошти. У скільки грошей обійдеться підписка на телевізійний сервіс – невідомо, але цінник гарантовано буде прямо залежати від конкретної країни проживання користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024

    iPod Nano з’явився в рекламі Apple, присвяченій ще тоншому iPad Pro

    Новий iPad Pro змістив iPod nano з позиції найтоншого пристрою в історії компанії Apple, і…

    08.05.2024

    Головна функція Galaxy 2024 раптово з’явилася на iPhone

    Компанія Google впровадила у свій iOS-додаток опцію швидкого пошуку інформації після того, як її презентували…

    08.05.2024