Apple готує до випуску оновлені iPad, iPod і AirPods 2 з футляром для зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, в цьому році ми таки дочекаємося від Apple відродження старих-добрих гаджетів, в числі яких планшет iPad mini, музичний плеєр iPod і навушники AirPods.

Виробник зареєстрував в Євразійській економічній комісії відразу сім нових моделей iPad: A2123, A2124, A2126, A2153, A2154, A2133 і A2152. Це означає, що ці пристрої готові до випуску в країнах, що входять в Євразійське співтовариство.

Швидше за все, це ті самі iPad з невисоким цінником і 7,9-дюймовий iPad mini 5, чутки про які з’явилися в минулому році. Нагадаємо, лінійку iPad mini не оновлювали з 2015 року, а наступному поколінню приписують здешевлений дисплей і оновлений процесор. А ось 9,7-дюймовий iPad був представлений не так давно-в кінці березня минулого року. Але Apple має намір оновити цю модель, збільшивши діагональ екрану до 10 дюймів і зменшивши рамки навколо нього. Цінник обіцяють колишній.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згадку про нові iPad також знайшли в бета-версії iOS 12.2. Більш докладної інформації, на жаль, поки немає.

В iOS 12.2 знайшли відсилання і до плеєра iPod Touch 7, який теж не оновлювали з 2015 року. Ні Face ID, ні Touch ID він не отримає, зате йому приписують більший дисплей.

Схоже, Apple все-таки перейшла від обіцянок до дій і в цьому році порадує нас новим поколінням популярних навушників. Вони повинні отримати футляр з підтримкою бездротової зарядки і, можливо, функції відстеження стану здоров’я. Як запевняють джерела, вийдуть AirPods 2 в першому півріччі 2019 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.