Xiaomi Mi Band 4 порадує новою особливістю, про яку всі мріяли

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз на ринку спортивних браслетів настало затишшя, а триває воно ось уже як майже півроку. Втім, такий стан справ зовсім не означає, що наручні гаджети не створюються. Навпаки, відсутність анонсів є прямим доказом створення нових моделей, багато з яких анонсують вже в нинішньому 2019 році. Однією з таких стане пристрій під назвою Xiaomi Mi Band 4. Він порадує всіх покупців новою особливістю, про яку всі фанати трекерів від даного виробника мріють вже дуже давно.

Не секрет, що хоч випущена в минулому році модель Mi Band 3 і задовольнила потреби більшості покупців, але виробнику ще є багато над чим працювати в майбутньому. Чудовим прикладом є спосіб зарядки даного трекера. Щоб його зарядити потрібно витягти браслет із силіконового ремінця, після чого підключити до спеціального зарядного пристрою. Для цього потрібно вставити капсулу трекера в спеціальний адаптер, а його, в свою чергу, підключити до порту USB.

На щастя, в моделі Xiaomi Mi Band 4 процес підзарядки значно спроститься. Витягуючи кожен раз капсулу в моделі Mi Band 3 ремінець поступово розтягується, в результаті чого потім вона може звідти почати випадати, наприклад, під час активних занять спортом, а інформація про такі випадки є на тематичних форумах. У майбутню новинку виробник вирішив повністю переглянути спосіб підзарядки, використавши такий, який вже давно використовують багато інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для того, щоб зарядити Xiaomi Mi Band 4, виявиться досить просто піднести магнітну зарядку до спеціальної області на тильній кришці. Вона сама прикріпиться до трекера і почне його заряджати. Це дуже зручно і, що найважливіше, не доведеться витягувати капсулу з трекером з ремінця. У зв’язку з цим, швидше за все, виробник взагалі відмовиться від подібної конструкції на користь більш сучасної, але при цьому він гарантовано збереже можливість міняти ремінець на будь-який інший, який забажає використовувати користувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОakket.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.