Grand Theft Auto V стала доступна на смартфонах Android і iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

14 січня 2019 року, видання The Information з посиланням на свої джерела повідомило про те, що американська корпорація Amazon в даний час створює свій власний фірмовий сервіс хмарних обчислень, за рахунок якого власники смартфонів і планшетів, підключившись до швидкісного інтернету, зможуть грати в будь-які сучасні відеоігри, починаючи від Grand Theft Auto V і закінчуючи Red Dead Redemption 2. Він має запрацювати вже у 2020 році.

Суть нового сервісу буде полягати в тому, що відеогра виявиться запущена на віддаленому сервері (комп’ютері), який по інтернету зможе передавати картинку в режимі реального часу на смартфони, планшет або інший електронний гаджет. При цьому все управління здійснюватиметься геймером. Якщо пропускна смуга інтернету досить швидка (вище 20 Мбіт / с), затримки сигналу практично зовсім не буде, а це робить адже хмарний геймінг цікавим для всіх користувачів.

Поки Amazon створює такий сервіс, а запустити його повинні вже в наступному році, вже зараз у власників смартфонів на базі Android і iOS є реальна можливість пройти Grand Theft Auto V. Для цього слід використовувати вже працюють сервіси хмарних обчислень, на кшталт Vortex. Головне вибирати такі, де мінімальна затримка сигналу. Для зручності управління слід обзавестися геймпадом, тому як без нього грати виявиться важко через складне управління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.