LG анонсувала домашню настільну пивоварню

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У грудні компанія LG пообіцяла представити на CES 2019 настільну домашню пивоварню HomeBrew. І компанія дійсно привезла цей пристрій на виставку.

Для початку потрібно сказати, що, на жаль, вартість виробник не назвав, як і дату початку продажів. З огляду на специфіку пристрою, не варто чекати, що воно буде дешевим.

А ще перед покупкою потрібно потурбуватися наявністю вільного місця, так як “пивомашина” за розмірами порівнянна з великими домашніми кавомашинами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли минулого місяця, пивоварня капсульна, тобто користувачеві досить встановити необхідні капсули, а далі пристрій все зробить саме. На виробництво 5 літрів пива, а саме стільки буде виходити з одного набору капсул, знадобиться близько двох тижнів, хоча точний час буде залежати від сорту. Після завершення роботи пивоварня сама проведе повне очищення систем. Звичайно, як і майже будь-який сучасний пристрій, HomeBrew отримала власний додаток для Android і iOS, який дозволить відстежувати процес приготування напою.

Постачати капсули для HomeBrew буде відома фанатам пива компанія Muntons, хоча пізніше, можливо, з’являться й інші постачальники. Як ми вже писали, спочатку буде доступно тільки п’ять сортів пива: хмільне американське IPA, золотистий американський Pale Ale, повноцінне англійське Stout, пікантне бельгійське Witbier і сухе чеське Pilsner.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.