В мережу потрапили перші фото бюджетного iPad Mini 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий планшет стане продовженням бюджетного iPad. Пристрій отримає скромне залізо, але трохи оновлений дизайн. При цьому, його випуск дозволить компанії Apple підвищити вартість старшої версії доступного пристрою.

Всё ещё с разъёмом для наушников – В Сеть попали первые снимки нового супербюджетного iPad Mini 5 за $300

Нещодавно в Мережу потрапили чутки про створення Apple наступного покоління вже давно «забутого» планшета iPad Mini п’ятого покоління. Спочатку були опубліковані перші знімки чохла пристрою від китайських виробників, а нещодавно відомий інсайдер Бен Гескин опублікував рендери пристрою. Надалі всі прогнози про новий iPad Mini 5 почали підтверджуватися. Так нещодавно в Мережу потрапили перші знімки нового супербюджетного планшета від Apple.

Фотографії були розміщені в Twitter і представляли собою зображення задньої кришки iPad Mini 5 з невеликою частиною вже встановленого заліза і основною камерою. Виходячи з них, експерти зробили висновок, що одне з основних відмінностей нового і старого планшетів буде лінія антени.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Починаючи з 9,7-дюймового iPad Pro «яблучних» планшетних комп’ютерах почала з’являтися більш мініатюрна конструкція антени. Крім того, всі iPad з такою лінією мали всього 2 основних динаміка. Це говорити про те, що iPad Mini 5 не отримає 4 динаміка і об’ємного звуку, як очікувалося раніше.

Крім антени, Apple змінять в новинці кольору корпусу, зокрема буде оновлено модель із золотим відтінком. На знімках також видно, що iPad Mini 5 буде все ще з роз’ясненнями роз’ємом для навушників, фізичний регулятор гучності також залишиться вгорі. Не варто розраховувати і на USB-C, так як в планшеті найімовірніше буде Lightning-роз’єм.

Згідно такий вже «убогою» комплектації і невеликих змін, а також згідно з чутками, експерти нікого висновок, що новий iPad Mini 5 буде бюджетним з вартістю приблизно в $399 доларів. Планшет стане продовженням доступних iPad. Це дозволить трохи підвищити ціну останнього, а також «відродити» забутий продукт, і продовжити заробляти на ньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.