Sony PlayStation 4 встановила неймовірний рекорд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту появи на полицях магазинів ігрової консолі Sony PlayStation 4 пройшло вже більше п’яти років, тому як в продаж вона надійшла в кінці 2013 року. З тих пір компанія-виробник встигла випустити дві її нових версії, а називаються вони Slim і Pro. Перша замінила оригінальну модель, ставши її поліпшеною доопрацьованою версією, а ось друга отримала значне потужніше технічне оснащення і, як наслідок, підтримку 4K в відеоіграх.

Здавалося б, що продажі ігрових консолей повинні скорочуватися, адже наближається захід нинішнього покоління, але все не так однозначно. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 8 січня 2019 року, приставка Sony PlayStation 4 встановила рекорд, а повідомила про це її компанія-виробник в рамках виставки CES 2019. Повідомляється, що за період новорічних свят було продано 5,6 млн штук даної приставки, а це неймовірне досягнення. Допомогла встановити цей рекорд гра Spider-Man, випущена відносно недавно.

Одним з найпопулярніших подарунків під час новорічних свят стала ігрова приставка Sony PlayStation 4, яку за двотижневий період продали тиражем в 5,6 млн штук. Звичайно, мова йде не про якусь одну країну, а відразу за весь світ. З усього цього випливає, що за станом на 8 січня 2019 року в світі продано 91,6 млн ігрових консолей PS4 в різних модифікаціях і версіях. Саме стільки приставок японському бренду вдалося продати трохи більше ніж за 5 років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За час новорічних свят гравці купили більше 50,7 млн ​​відеоігор, а найпопулярнішою виявилася Spider-Man. Її за цей часовий період придбали 9 млн разів, завдяки чому вона отримала статус найбільш продаваною відеоігри для PS4 в кінці 2018 року. І все це при тому, що дана гра є однокористувальницькою, тобто грати в неї по мультиплеєрі з іншими гравцями можна. Такий великий успіх даної гри обумовлений не тільки її високим рейтингом, але ще і щедрою знижкою з боку Sony, яка в ряді країн дозволила купити її зі знижкою до 70%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.